Få lange bambivipper med serum til vipper


De fleste kvinder drømmer om at have lange og fyldige vipper, der flot indrammer deres øjne. Det er bare ikke alle, der fra naturens hånd er heldige at få de eftertragtede bambivipper. Der findes dog et væld af forskellige løsninger fra falske vipper, der limes på, til den klassiske mascara og øjenvippebukker. En naturlig løsning kan være serum til vipper, der giver dine vipper ekstra levetid.

Hvad er vippeserum?

Hvordan dine naturlige vippehår er, afhænger af din genetik, din hormonbalance og de produkter og rutiner, du udsætter dem for til dagligt.

Vippeserum er en god løsning til dig, der gerne vil have naturligt længere vipper uden at skade dem. Eyelash-extensions og falske øjenvipper slider på dine naturlige vipper, og de kan blive mere sårbare og knække, hvis de behandles for voldsomt.

Derfor kan du i stedet vende dig mod produkter, der naturligt forlænger dine vipper såsom et serum.

makeup

Giv dine vipper ekstra næring

Serum til vipper er et produkt, der giver dine øjenvipperødder ekstra næring, så de kan vokse sig både fyldigere og længere. Det kommer ofte i en mascaralignende tube med enten en applikator som en mascarabørste eller som en fin pensel. Du kan se flere eksempler på nrkosmetik.dk. Du skal blot påføre produktet på vipperne eller som en eyeliner over vipperne morgen og aften, og efter en tid vil du se resultatet.

Hvorfor virker vippeserum?

Når du påfører produktet via applikatoren, vil stofferne i produktet trække ind i vippernes hårsække. Her vil de stimulere til vækst, så dine vipper vokser kraftigere. Derudover har serum til vipper ofte den effekt, at din naturlige vippecyklus bliver længere, så vipperne bliver siddende i længere tid og derfor synes fyldigere.

Der er derfor flere fordele ved at anvende et serum til vipper, hvis du drømmer om lange vipper:

  • Du får et naturligt resultat
  • Vipperne bliver længere og fyldigere
  • Vippernes vækstcyklus forlænges
  • Det slider ikke på dine naturlige vipper
  • Du sparer tid på ikke at skulle ordne vipperne om morgenen

Vær opmærksom på indholdsstoffet prostaglandin

Nogle vippeserummer indeholder et stof kaldet prostaglandin. Dette stof bliver i forvejen brugt til behandling af patienter med grøn stær. Derfor bør serum til vipper med prostaglandin heller ikke anvendes af mennesker, der i forvejen tager medicin mod grøn stær.

Prostaglandin kan dog også have bivirkninger i form af øjenirritation og ændring i pigmenteringen af iris hos almindelige mennesker. Hos gravide kan stoffet have betydning for graviditeten og veer under fødslen.

I Sverige har man forbudt kosmetiske produkter, der indeholder prostaglandin, hvor stoffet udelukkende bruges til lægemidler.

Se dig for, når du køber vippeserum

Selvom du selvfølgelig kan blive helt begejstret for muligheden for lange vipper, så kan det betale sig at kigge sig for. Nogle produkter kan nemlig indeholde stoffer med bivirkninger for gravide og dem, der har problemer med øjnene i forvejen.

Det kan derfor betale sig, at du læser lidt ekstra op på, hvad dit produkt indeholder, da de aktive stoffer trækker ind i din krop.

Serum til vipper kan dog være et godt alternativ, hvis du ønsker dig længere og fyldigere bambivipper. Det er blot op til dig, at vælge det rigtige produkt.