5 aktiviteter i København

aktiviteter i københavn

København er i den grad mulighedernes by, hvad end du er alene eller er sammen med andre. Byen rummer et rigt aktivitetsliv, som er ekstremt forskelligartet, og der er noget for alle, uanset om du er til rollespil eller afslapning. Du får her 5 gode bud på aktiviteter i København, som er virkelig gode og underholdende, uanset om du er turist eller lokal.

Escape rooms

Der findes flere forskellige udbydere af disse super sjove aktiviteter i København, hvor du virkelig får testet din evne til at tænke strategisk, logisk og kreativt. Aktiviteten kræver, at I er minimum 2 personer. I inddeles i to hold, hvorefter hvert hold skal arbejde sammen om at komme ud af et rum.

Temaet for rummene er vidt forskelligt, og ved booking skal I typisk vælge, hvilket af rummene I gerne vil prøve kræfter med. I kan for eksempel vælge laboratorie-rummet eller mord-rummet. Alle rum har det til fælles, at der er en gåde, der skal løses, for at I kan komme ud af rummet. I har tiden mod jer, og vinderen af konkurrencen er selvfølgelig det hold, der først kommer ud.

Forlystelsesparker

København har desuden flere forskellige forlystelsesparker, som er hyggelige og sjove at bevæge sig rundt i – uanset om du har børn med på turen eller ej. Og her er der altså tale om en af de virkeligt populære aktiviteter i København. Nogle af forlystelsesparkerne har kun åbent om sommeren, hvor andre har åbent året rundt. Disse forlystelsesparker pynter typisk forskelligt op fra årstid til årstid, således at efteråret har et halloween-tema, november og december har juletema og januar-marts har vintertema. Sommeren i disse forlystelsesparker er typisk spækket med sommerfornemmelser, glade ansigter og udendørsservering på samtlige caféer og restauranter.

Det er en sjov måde at tilbringe en formiddag og eftermiddag på, og om aftenen kan I benytte én af de mange restauranter til at få lækker aftensmad, inden I triller hjemad igen.

Tag ud og klatre

Er du til de mere aktive aktiviteter i København, er klatring helt bestemt en af de allerbedste muligheder. Det fordrer naturligvis, at du ikke er alt for bange for højderne – eller alternativt at du er indstillet på at udfordre din højdeskræk.

I København findes der deciderede klatrehaller, hvor du både kan booke en klatreinstruktør til at hjælpe dig med at klatre i højderne, men du kan også selv prøve kræfter med den lidt lavere form for klatring, nemlig bouldering. Her arbejder du mere med forskellig teknik og vinkler i stedet for at arbejde op i højden.

Det er en sjov udfordring for alle aldre, og I vil helt sikkert være trætte, når I kommer hjem.

klatring

Keramik-legehjørne

For de kreative sjæle er de små, kreative keramik-værksteder en af de mest populære aktiviteter i København. Her kan du i den grad få lov til at udfolde dine kreative evner, når du skal dreje din helt egen frugtskål, fad eller kaffekop. Samtidig får du efterfølgende lov til at glasere dine kreationer, så de bliver præcis den farve og med det mønster, du ønsker.