Sådan får du styr på din forsendelse som selvstændig


Hvis du er selvstændig, der sælger dit eget produkt, så har du også brug for at have et godt pakkesystem. Læs her mere om, hvad du skal sørge for at have, når du skal bruge emballage til forsendelse.

Emballage

Det er for det første vigtigt, at du har noget godt emballage til at sende dine pakker i. Det skal være noget, der beskytter indholdet, og så skal det også gerne være noget, der ikke er skadeligt for miljøet. Det viser nemlig også dine kunder, at du går op i miljøet, og det er ekstra point at hente. Du kan finde papkasser og andet emballage, der er godt for miljøet på https://www.pack2.dk/.

Bobleplast: Hvis du skal sende noget, der er skrøbeligt

Hvis du skal sende noget, der kan gå i stykker, så kan det være nødvendigt at bruge bobleplast under forsendelse. Det nytter jo ikke noget, hvis det du sender, får mærker undervejs, og det er både træls for dig og kunden. Så skal kunden både til at klage, og du skal til at sende et nyt produkt. Det er noget, du kan undgå, hvis du finder det rigtige emballage til forsendelse.

ny pakke

Strækfilm

Du kan bruge strækfilm, hvis du leder efter en god og billig løsning til sikring af pallegods. Her er du sikker på, at varerne ikke falder af pallen, og du er desuden sikker på, at der ikke kommer støv ind mellem produkterne. Det er klart en af de nemmeste måder at sørge for, at alt bliver holdt på plads, og så er det samtidig en løsning, der også er billig – det er da lækkert!

Tape – til at lukke med

Det er også vigtigt, at du sørger for at have noget godt tape til forsendelsen. Det nytter ikke noget, at du bare bruger den almindelig lille gennemsigtige tape, som alle har stående. Nej, du skal bruge noget, der er mere holdbart, når du skal bruge det til forsendelse. Du skal sikker bruge det, der hedder pakketape, når du sender.

Snor

Det kan være nødvendigt at bruge snor, når man skal sende noget. Det kan f.eks. være, hvis der er nogle produkter, der skal holdes sammen.

Hav en stand at pakke på

Når du har alt emballage til forsendelse, så skal du blot sørge for, at du også har et godt sted at stå, når du skal pakke det hele til forsendelse. Det er vigtigt, at du har et bord, der passer til din højde, så du ikke får ondt i ryggen, når du skal stå og pakke pakker til forsendelse. Det kan også være nødvendigt at tage pauser, hvis du en dag har meget, der skal pakkes. Det kan være fristende bare at køre på, indtil det hele er færdigt, men det nytter ikke noget, hvis du får ondt i ryggen undervejs. Det er hårdt at være selvstændig, og man skal passe godt på sig selv. Nu har du forhåbentlig en idé om, hvad du skal bruge, når du skal sende pakker.