En hængestol er genial og fleksibel


En hængestol er så at sige en krydsning imellem en stol og en hængekøje. Deraf navnet. Den er nem at montere, da den bare skal hænge i et enkelt punkt i toppen. Det kan den gøre på flere steder. Den kan hænge i en krog, bindes omkring en kraftig gren, en vandret stolpe eller lignende. Det gør den meget fleksibel, da den er nem at flytte rundt på.

Hængestole fås i mange varianter og i mange materialer. De kan anvendes både indendørs og udendørs. Hængestole findes også i varianter på stativ. Du kan også få et stativ til en hængestol, hvilket er vældig praktisk og fleksibelt.

Slap af i en hængestol

En hængestol er genial at slappe af i. Brug den, når du lige har brug for en pause, eller du bare gerne vil sidde/ligge tilbagelænet med en bog, noget musik eller radio eller bare have en lille lur.

Det er ikke nogen arbejdsstol, men der er faktisk mange arbejdspladser, der får installeret sådan nogle stole i deres personalerum. Så kan medarbejderne lige sætte sig i stolen og slappe af og lade batterierne op til, når pausen er forbi, og de skal fortsætte med arbejdet.

Se nogle af de mange skønne varianter af hængestole her på https://www.haengekoje.dk/haengekoeje-shop/7-haengestole/. Her bliver præsenteret for et stort udvalg af både hængekøjer og hængestole, som kan bruges både af voksne og børn.

Vælg imellem mange modeller

Hængestole findes som sagt i et væld af varianter. Nogle er lavet af tætvævet solidt stof, og andre er dannet af kraftigt net. Nogle kommer i meget farvestrålende udgaver, andre er meget mere nedtonede i deres farveskala.

Brug hængestole både ude og inde

Du kan både bruge en hængestol inde og ude. Har du en have eller en altan, så er den super nem lige at hænge derud, når vejret tillader det. Den kan bruges som en hængekøje enten til afslapning eller andre rolige aktiviteter.

Har du en krog i loftet eller lignende, så kan du også sagtens sætte en hængestol fast i den. Hvis du har flere kroge placeret rundt omkring, så kan du sætte stolen forskellige steder. Den samme funktion kan du opnå, hvis du tilkøber et stativ til din hængestol. Det gør den ekstra fleksibel. Sæt den for eksempel foran fjernsynet, i din yndlingskrog, i soveværelset eller hvor du synes.

barn i hængestol
beautiful teenager girl lying on colorful hammock at the garden. Listening to music on mobile phone and headset and smiling. LIfestyle, relax and fun outdoors

Hængestole til børn

Hængestole findes også i nogle varianter til børn. Nogle af dem ligner dem i voksenstørrelse bare i et mindre format. Andre er beregnet til mindre børn eller babyer og er designet anderledes og mere gyngeagtige af sikkerhedshensyn.

Alle børn elsker at gynge, og når det kan ske, uden at du behøver at skubbe gyngen ret meget eller sidde under barnet, så giver det jer begge to en øget frihed. Har du flere børn, kommer du nok til at have en hængestol til dem hver – eller kan der godt opstå en kamp om den. En stol til hver person i familien er nok det mest optimale.