Hvorfor bør du vælge et hvidt spisebord? Her er 4 gode grunde


Har du overvejet at udskifte dit gamle spisebord med et nyt, men har ikke kunne finde et endnu. Vi forstår dig godt. Udvalget af spiseborde er en jungle at finde rundt i, og der findes utrolig mange farver og variationer af dem. Vi vil her hjælpe dig lidt på vej med 4 grunde til, vi synes du burde overveje at vælge et hvidt spisebord.

1. Et hvidt skrivebord er en praktisk løsning

Et spisebord skal ikke blot være flot at se på – det skal også være praktisk. Og det må man sige, at hvidt spisebord er. Hvorfor er det så det? Det er der et par gode grunde til. De fleste hvide spiseborde er overfladebehandlet, hvilket betyder at vedligeholdelsen er en del nemmere end eksempelvis et almindeligt træspisebord. Et hvidt spisebord er også praktisk, fordi farven passer ind i de fleste hjem, uanset hvordan resten af din spisestue er indrettet.

hvidt bord med blomster

2. Udvalget er stort

Kvadratisk, rektangulært, ovalt eller rundt – hvide spiseborde fås i alverdens former, og det giver dig et stort udvalg og en masse muligheder. Vælg et ovalt eller rundt spisebord, hvis du vil skabe noget mere plads i rummet – her er nemlig ikke nogen hjørner, som du lige skal udenom. Det lægger også op til nogle gode snakke med dine gæster, da i alle kigger på hinanden, og du risikerer ikke, at du skal råbe dine gæster op nede i den anden ende. Et kvadratisk eller rektangulært spisebord er stadig en god løsning, da passer ind i stort set alle hjem. Du kan også placere det flere steder i rummet – det kan både stå op ad væggen eller mere frit i rummet.

Foruden de mange former, du kan få et hvidt spisebord i, så fås de også i flere forskellige materialer. Langt de fleste hvide spiseborde er dog lavet i en eller anden form for træ, men du kan stadig finde nogle hvide spiseborde i eksempelvis marmor, keramik eller stål.

3. Hvide spiseborde giver dit hjem lys

Er dit hjem til den mørke side, kan det være en fordel at vælge et hvidt spisebord. Det giver dit hjem en masse lys. Den lyse farve giver desuden din indretning et nordisk, minimalistisk look. Hvis du synes, at et helt hvidt spisebord bliver for lyst, kan du finde flere spiseborde, som er kombineret med en anden farve. Du kan eksempelvis finde et hvidt spisebord med enten træfarvede eller sorte ben, hvilket skaber en flot kontrast til den hvide farve.

4. Det sikre valg

“If it ain´t broke, don´t fix it”. Sådan kan man passende sige med et hvidt spisebord. Hvide spiseborde har længe været et oplagt valg, når der skulle købes et nyt spisebord, og det er det stadig. Med et hvidt spisebord ved du, hvad du får. Du får et simpelt og stilrent look, som de færreste vil være kede af at have stående derhjemme. Det giver også mange muligheder, når du skal finde bordpynt, da der er meget, som passer godt til et hvidt spisebord.