Sommerbryllupperne er lige om hjørnet- Hvad skal du give i bryllupsgave?

Sommeren nærmer sig i øjeblikket med hastige skridt, og i Danmark er de lange, varme dage også ensbetydende med flere bryllupper. Chancen for at du har gode venner eller familie, der skal giftes denne sommer, er derfor ret stor. Det er glædeligt, for der er ikke noget bedre end at bruge tid i venners lag, mens du fejrer to gode menneskers kærlighed. Det er dog også associeret med en række udfordringer. Hvad skal man for eksempel give dem i bryllupsgave?

Heldigvis har mange par lavet en lang ønskeseddel op til deres bryllup fyldt med alt det fornuftige, et nyt ægtepar kunne ønske sig. Der er altså gerne alt lige fra service til en håndmixer, og alt det vil de utvivlsomt sætte pris på. Du kan dog også vælge at gøre din gave en smule mere personlig ved i hvert fald at tilføje noget, du selv har valgt med en af dem eller dem begge i tankerne.

Be Christensen armbånd

Be Christensen armbånd

Det kunne for eksempel være et Be Christensen armbånd. Be Christensen er en dansk smykke- producent og designer, der debuterede på markedet i 2005. Designet bærer derfor præg af at være nyt og fyldt af kreativ energi. Samtidig er alle deres smykker håndlavede og derfor af højeste kvalitet. Det gælder ikke mindste Be Christensen armbånd kendt som Samer armbånd.

Disse er alle håndlavet af nomadefolk i Lapland, og designet er inspireret af folkets traditionelle smykker og beklædning. Det vil sige, at du kan købe et håndlavet Be Christensen armbånd med rensdyrlæder, ægte sølv og knapper af rensdyrhorn. Alt sammen er det inspireret og lavet af et traditionelt nomadefolk. Hvis du har en ven, der skal giftes denne sommer, og som du ved sætter pris på æstetikken eller bare det håndlavede element, er sådan et Be Christensen armbånd den oplagte personlige bryllupsgave.

Samer armbånd er dog ikke de eneste Be Christensen armbånd på markedet. Be Christensen laver mange andre armbånd, men de har alle det enkle, nordiske design og den håndlavede kvalitet til fælles. Et af de mange andre særprægede og smukke Be Christensen armbånd er derfor også en rigtig god bryllupsgave.

Mange muligheder for personlige bryllupsgaver

Personlige bryllupsgaver til denne sommers bryllupper starter og slutter dog ikke med Be Christensen armbånd eller smykker i det hele taget. Der er også mange andre muligheder for at gøre dine bryllupsgaver personlige. Du kan for eksempel vælge at give en bog. Hvis du deler interesser eller lignende med mindst et af de kommende ægtefolk, kan en god bog derom være den oplagte måde at markere det. Derved viser du, at jeres venskab stikker dybere end de køkkenredskaber, de har skrevet på deres ønskeseddel, men som de lige så godt kunne have fået af den tossede tante. Af samme grund er oplevelser også en oplagt personlig bryllupsgave. Vis at du kender det kommende ægtepar, og at du vil dem det godt.