Hvordan implementerer man logo slik?

Har dine ansatte eller kunder en sød tand? Ønsker du en universel reklameartikel, som alle kan lide? Reklame slik kan være med til at glæde modtageren, og samtidig skabe reklame for din virksomhed.

Det er ikke nemlig at finde en reklameartikel som alle bliver glade for. Mange oplever at få gadgets eller produkter som de ikke kommer til at bruge i hverdagen. Reklame slik er derimod altid en vinder og kan være med til at skabe glæde på kontoret eller hos kunder. Logo slik er den perfekte reklamegave, hvis du ikke ved hvad dine samarbejdspartnere har af interesser, da alle nyder slik og søde sager.

Slik med logo er nem at have som reklamegave. Det er nemt at medbringe, hvis din virksomhed deltager i messer eller andre events. Her kan du have bolsjer med logo stående på din stand og frit tilgængelig for enhver som kommer forbi. Det er nemlig de færreste, som vil takke nej til et bolsje eller til chokolade, når de bevæger til rundt på messer. Du kan samtidig imødekomme hygiejne krav, i forbindelse med corona, ved at vælge karameller, som er pakket ind enkeltvis. Dette viser også, at dit firma går op i at bekæmpe covid-19, selvom i deltager til messer.

Slik med logo kan også sendes med, når dine kunder bestiller ordre hos dit firma. Det fylder nemlig ikke meget, men er en lækker overraskelse at få med i sin pakke. Lad bolsjer ligge sammen med pakkefyld og give et smukt look, når kunden åbner sine vare.

Glæd dine ansatte med slik på kontoret

Det kan også have en god effekt, at have lækkerier stående på arbejdspladsen. Du kan have slik og søde sager stående rundt omkring på kontoret, så dine kolleger aldrig går sukkerkolde. Det giver også et smukt udtryk, når samarbejdspartnere besøger jeres lokaler. Din arbejdsplads vil være et sted, hvor folk har lyst til at befinde sig, og hvor dine ansattes børn vil elske og komme. Der kan også tilbydes sukkerfrie alternativer, hvis dine ansatte ikke er til slik eller prøver at holde sig fra søde sager. Du kan nemlig få både veganske og sukkerfrie mintpastiller med logo på. Disse kan være smarte, hvis man deltager til messer og ønsker at give et godt førstehåndsindtryk med god ånde. De kan samtidig foræres væk, hvor de vil fange kunders opmærksomhed. Mange er med på den veganske bølge, og det kan være smart at have alternativer til netop dem. Det reflekterer også positivt på din virksomhed, da i har taget et valg om at have produkter til selv dem som ikke spiser gelatine.

Danskerne elsker slik

I Danmark spiser vi ufattelige mængder slik om året. Vi er især glade for lakrids og chokolade. Du kan derfor med fordel forære logo slik til kunder og samarbejdspartnere og opnå et godt resultat. Hos TopSupplies finder du et stort udvalg af reklame slik, som du kan beklæde med dit logo eller med fremtidige kampagner. Du kan købe slik og designe det som i ønsker. Det kan designes i mange farver og med dit logo, så dit firma opnår synlighed. Glæd dine kunder samtidig med, at du skaber reklame for din virksomhed.