Sådan styrker du din virksomheds brand

Det kan være noget af en udfordring at starte en ny virksomhed fra bunden. Én ting er at få en rigtig god idé til en ny virksomhed – det er noget helt andet at gøre den til en succes. Det kan virkelig føles op ad bakke at komme i gang, og der skal lægges rigtig mange timer i virksomheden i starten. Der er dog flere relativt simple ting, du kan gøre for at få styrket din virksomheds brand. Herunder giver vi dig nogle konkrete forslag til, hvordan du får skabt øget kendskab til din virksomhed.

Design dit eget krus med logo

Vi danskere drikker rigtig meget kaffe. Faktisk er vi ét af de lande i verden, der drikker absolut mest af den varme, mørke drik. Og de af os, der af en eller anden grund ikke drikker kaffe, drikker gerne en kop varm the. Med andre ord bruger vi rigtig mange krus til vores varme drikke. Derfor er det også oplagt at få produceret en bunke krus med din virksomheds logo. Disse krus kan du naturligvis selv drikke kaffe af og bruge, når du får gæster på kontoret. De er desuden oplagte reklamegaver, da alle kan bruge et godt krus med et lækkert design. Du kan nemt selv designe og bestille et krus med tryk fra Top Supplies, der har mange forskellige typer krus at vælge imellem.

Udover krus med tryk kan du også lave mange andre ting med dit logo på. Kuglepenne med logo er også oplagte, da de er nemme at dele ud til forskellige arrangementer og til gæster på kontoret. De koster ikke meget at producere, men alle bruger kuglepenne af og til.

Vær synlig på de sociale medier

Det er umuligt at komme udenom de sociale medier i dag. Hvis du gerne vil øge din virksomheds synlighed, bliver du simpelthen nødt til at oprette en virksomhedsside på diverse sociale medier. Når du har fået oprettet dine sider på sociale medier, bliver du også nødt til at bruge dem aktivt. Sørg for at dele interessant og vedkommende indhold. Og vær endelig ikke bange for at bruge dig selv og eventuelle medarbejdere på de sociale medier.

Deltag på relevante messer og markeder

Hvis du gerne vil udbrede kendskabet til dit brand, er det også en god idé at deltage på alle relevante messer og markeder. Tilmeld dig alt hvad der overhovedet giver mening og sørg så for, at dit brand er tydeligt repræsenteret. Her skal du naturligvis medbringe dine kuglepenne og krus med logo. Det er også en god idé at få fremstillet nogle keyhangers med logo, så det er tydeligt, hvilken virksomhed, du repræsenterer.

Hvis du er villig til at lægge lidt energi i det, er det altså relativt nemt at øge kendskabet til dit brand uden at bruge en formue på markedsføring. Og hvis du har besluttet dig for at starte en virksomhed, så er du selvfølgelig også klar til at lægge den tid i det, som det kræver.