Et praktikophold i udlandet er den perfekte mulighed, som alle bør tage

Har du altid haft en idé om, at du godt kunne tænke dig at forfølge et studie indenfor medicin og sundhed, men ved du ikke helt hvad for en retning, du bør vælge? Der findes mange forskellige studieretninger, som man kan vælge. Selv hvis man har en overordnet idé om, hvad man godt kunne tænke sig at arbejde med, er der alligevel så mange grene i det studie, at det kan være svært at vælge præcis hvad for en retning, man gerne vil forfølge. Skal man for eksempel prøve at blive jordemoder, vil man hellere være sygeplejerske eller noget andet?  

Fordelene ved at tage på et praktikophold i udlandet via Try Medics 

Hvis du er meget i tvivl om, hvad du vil studere, så kan du med fordel gøre ligesom mange andre og tage på et praktikophold i udlandet via Try Medics i dit sabbatår, efter du er blevet student. Et praktikophold i udlandet giver dig en helt masse fordele, både inden du vil søge ind på et studie, og når det er på tide at søge ind, og herunder vil du kunne læse mere om disse fordele. 

  • Når man tager på et praktikophold i udlandet, får man først og fremmest en helt masse erfaring under huden. Man flytter væk fra det, man er vant til, og kommer hen til et sted, der er helt anderledes end der, hvor man bor, og dette kan gøre en mere klar til voksenlivet, da man så bliver vant til at stå på egne ben. 
  • Når du tager på et praktikophold via Try Medics, kan du være helt sikker på at få en tryg og behagelig oplevelse, mens du er i udlandet. Du vil blive modtaget i lufthavnen af program managere, som også vil følge dig under hele dit forløb. Du vil komme til at bo i huse, der er ejet af Try Medics sammen med en masse andre, der også godt kunne tænke sig at studere noget inden for medicin. 
  • Da der er så mange andre, der har den samme interesse for medicin som dig, som du kommer til at bo sammen med, vil du helt sikkert opleve, at du får dannet en masse nye venskaber. 
  • Du og dine medstuderende vil komme til at opleve, hvordan det er at arbejde på et hospital, hvilket vil give jer en masse erfaring allerede inden, I er startet på et studie, så I allerede ved en masse om, hvordan det er at arbejde med syge mennesker. 
  • Når det er på tide at søge ind, kan du med fordel søge ind på kvote 2. På kvote 2 bliver der nemlig set meget på, hvad du har af erfaring indenfor pleje af mennesker, og med et praktikophold i udlandet på din ansøgning får du ekstra gode chancer for at blive optaget. 

Prøv at overveje muligheden! 

Du er slet ikke den eneste, der har svært ved at vælge, da der er rigtig mange andre, der har det på samme måde som dig, og som også er i tvivl om, hvad de gerne vil studere inden for medicin. Derfor kan det være en rigtig god idé at overveje at tage på et praktikophold i udlandet via Try Medics, så du kan se, om medicinstudiet er noget for dig eller ej.