Et fadølsanlæg er perfekt til din næste fest

Hvis der er noget man bare ikke kan gå galt i byen med, så er det et fadølsanlæg. I Danmark elsker vi at holde fester og vi er ikke blege for at fejre det med en øl eller to. Vi fejrer gerne alt det vi kan og især på de store mærkedage giver vi den gas. 

Bryllup, årsdag, fødselsdag, runde fødselsdage, bryllupsdage, polterabend, dåb, jubilæum og konfirmation er bare nogle af de anledninger vi bruger, for at holde en fest. Er du i gang med at planlægge en fest – og holder du generelt mange fester – så skal du helt klar overveje at investere i et fadølsanlæg. 

Derfor skal du købe et fadølsanlæg 

Der findes næsten ikke noget bedre end en frisk og kold fadøl! Dine gæster vil helt sikker også elsker det. Et fadølsanlæg er derfor perfekt til alt lige fra hyggeaften med vennerne til livets absolut største mærkedage.  

Mange plejer at leje et anlæg, når de skal holde fest, men i det lange løb kan det sagtens betale sig at købe sit eget fadølsanlæg

Priser på sådanne anlæg varierer naturligvis. Du kan vælge et der er billigt, hvor du får det mest basale med. Du kan også vælge nogle der er i en dyrere prisklasse, hvor du får flere haner på anlægget. Dermed er der noget i enhver prisklasse, så alle kan være med. 

Vælg det rigtige 

Fadølsanlæg kommer i mange forskellige størrelser. Du kan derfor vælge et, der passer til den plads og de behov, som du har. 

Der findes forskellige slags anlæg, så du skal vælge, om du vil have et med én eller to haner. Du kan basere dit valg på hvordan du regner med, at anlægget skal bruges. 

En anden ting du skal tage stilling til er, om du vil have et anlæg med en kompressor eller uden en kompressor. Med en kompressor skal du ikke selv tænke på at have en CO2 flaske. Hvis du vælger et med kompressor, vil det ofte være lidt dyrere. Det opvejes dog ved, at du ikke løbende skal købe gasflasker. 

Noget tredje du skal overveje, er hvor mange fadøl, som anlægget skal kunne servere ad gangen. Nogle anlæg kan servere 30 liter, andre 40 liter og nogle helt op til 90 liter i timen. 

Lav den fedeste bar 

Med et fedt, nyt fadølsanlæg kan du lave den vildeste bar. Vi ved alle sammen godt, at fadøl er fast inventar i enhver bar. Den kan dog ikke stå alene, hvis du gerne vil have en rigtig bar. 

Som supplement til øl vil det være en god idé at have nogle forskellige drinks. Hvis du gerne vil tænke økonomisk, så kan du vælge to eller tre forskellige slags alkohol, som kan bruges til et væld af forskellige drinks. Det vil for eksempel være oplagt at købe gin, vodka og lys rom. Med de tre typer alkohol kan du laver rigtig mange forskellige drinks, heriblandt gin og tonic, pina colada, mojito og mange, mange flere.