Du vil få gode oplevelser ved et ophold hos Try Medics

Har du altid drømt om at arbejde i udlandet? Det er blevet meget populært for unge mennesker enten at tage et sabbatår for at rejse væk eller tage et praktikophold i udlandet i forbindelse med uddannelse. Det er sundt at opleve arbejdslivet i en helt anden kultur, da der vil være stor forskel på hvordan man gør i Danmark i forhold til udlandet. Du kan f.eks. rejse ud som sygeplejerske og arbejde på et hospital i udlandet for at blive klogere på, hvordan det fungerer i et andet land. Du vil uden tvivl komme hjem med en masse erfaring samt minder for livet. 

Planlæg det hele  

Når man rejser til udlandet, er det vigtigt at have styr på alle detaljer i forhold til sit ophold. Det er vigtigt, at du har en fast base med andre rejsende, så du ved hvor du hører til. Try Medics tilbyder blandt andet ophold i Uganda, hvor du vil komme til at bo, hvis du rejser til landet for at opleve hospitalslivet fra en anden vinkel. For mange unge er det vigtigt med en samlet rejsepakke, så man ikke selv skal tage stilling til hvor man skal bo, hvordan opholdet skal gå og lignende. Under dit praktikophold bliver du automatisk tilknyttet Try Medics, hvor du vil have en fast base sammen med andre, der har samme interesse som dig. På denne måde kommer ud til at danne relationer med det samme, så du ikke kommer til at føle dig alene i et fremmed land.   

Der er sørget for det hele  

På dit ophold skal du ikke selv sørger for daglige praktiske gøremål, men udelukkende fokusere på arbejdslivet på hospitalet. Der er ansat personale på opholdsstedet som sørger for at der er mad når de unge kommer tilbage efter en lang dag på hospitalet. Der er mange som syntes det er meget lettere at overskue dagligdagen, da de unge kun skal tænke på dem selv samt hvad der foregår på hospitalet. Man bliver automatisk mere observant og koncentreret, da man ikke skal fokusere på andet end at klare det daglige arbejde. 

Et godt sted  

Der er mange unge som roser Try Medics til skyerne, da opholdet udelukkende giver gode minder for livet samt erfaring med i bagagen på den videre uddannelsesfærd. Ved at andre taler så godt om Try Medics, så tør andre unge også at give stedet en chance. Der er dygtige instruktører som du altid kan tage fat på hvis du har spørgsmål eller ønsker til ændringer i dit ophold. Du er aldrig alene og har altid en mentor, som du kan tage kontakt til.  

Et dejligt ophold 

Overvej noget om et ophold i udlandet kunne være noget for dig. Udover at få nye bekendtskaber vil du med garanti ikke fortryde dit valg. Der er mange som modnes og bliver klogere på hvad de skal karrieremæssigt. Hvis hospitalslivet lige er noget for dig og opholdet kun har givet dig blod på tanden, så gælder det bare om at komme i gang med uddannelsen.