4 råd til at planlægge den sjoveste polterabend

Det er endelig blevet tid til at planlægge en polterabend, måske har du allerede planlagt hver en lille detalje, fordi du har ventet i flere år. Men det kan også være, du er lidt i vildrede over, hvad der hører til en polterabend, og hvordan du sikrer dig, at hovedpersonen får en god dag. Det vigtigste for planlæggeren er at tilrettelægge en dag, hvor alle deltagere kan være med, og hvor det hele kører på skinner. Her følger et par bud på, hvad dagen kan indebære.

Ikke en rigtig polterabend uden stripper

Det kan lyde meget stereotypt, men det er nu engang sådan det er. Der er et eller andet ved en polterabend, som bare kalder på en stripper. Det er selvfølgelig vigtigt, at du ved hovedpersonen er bare nogenlunde ok med det, før du bestiller en, men det plejer at være et hylende morsomt indslag. En polterabend handler også om, at der gerne må ske nogle ting, som der ikke lige sker foreløbigt igen, og her er det at booke en stripper et fedt indslag, idet det som regel kun hører sig til en polterabend.

Skab et overraskelsesmoment

Det sjoveste ved en polterabend er, hvis hovedpersonen ikke er forberedt på, hvornår den er. Planlæg gerne en falsk aftale på deres vegne med en af personens venner eller aftal med chefen, at I en dag kan komme og kidnappe dem fra arbejde. Det plejer at være en sjov måde at starte dagen ud på, og det vil være noget de husker tilbage på mange år frem. Sørg dog for at have noget tøj med til hovedpersonen, så de kan gennemføre dagen i andet end deres arbejdstøj. Det kan også være I har købt et kostume, som personen skal gå rundt i, for at vise hvem der skal giftes.

Det er ikke kun jer, der skal have en god dag

Noget man nogle gange glemmer, når man sidder og planlægger en polterabend er, at hovedpersonen også skal have en god dag. Det handler ikke kun om at udfordre hovedpersonens grænser og grine af dem, når de bliver udfordret på forskellige måder. Der må selvfølgelig godt være dele af dagen, hvor man skal more sig på bekostning af dem, men det skal ikke fylde for meget. De skulle gerne på bagkant af brylluppet kunne se tilbage på deres polterabend og huske det som en fantastisk dag.

Book eventuelt en fotograf

Noget man mange gange glemmer på sådan en dag er at forevige den. Selvom vi alle går rundt med vores telefoner i lommen, som har et udmærket kamera, så får vi aldrig taget de billeder, som ellers kunne være sjove at have efter. Derfor kan man allerede inden dagen begynder, overveje om man vil have en fotograf med sig, måske bare i et par timer, til at forevige dagen. Hvis man vælger at gøre dette, kan man samle billederne i et lille album, som en lille ekstra privat gave til brylluppet.