Sådan giver du din hund det bedste liv

Har du også gået og overvejet, om din hund egentlig er glad, og om den egentlig har det bedste liv, den kunne tænke sig? Bare det at du tænker disse tanker viser, at du helt sikkert er med til at gøre din hunds liv til det bedste, den kunne drømme om. Hvis du stadig er i tvivl, kan du dog i artiklen her læse lidt om, hvad du kan gøre, så din hund får et skønt liv – du kan for eksempel begynde med kortfri hundefoder fra Hike.dk.

Hvorfor netop kornfri hundefoder?

Hvorfor er det så, at kornfri hundefoder er så godt for din behårede ven? For det første mindsker kornfri hundefoder, at risikoen for allergi ved din hund forøges, da disse kornfri hundefoder er uden allergifremkaldende lagermider, deres ekskrementer og det allergifremkaldende konserveringsmiddel BHT. I kornfri hundefoder fra Hike, er der ikke tilsat kunstig farve-, smags- eller tilsætningsstoffer i opskrifterne, som også kan sikre, at din hund undgår allergi og på den måde kan få et bedre liv.

Giv hunden et stabilt blodsukker

Stabilt blodsukker er super vigtigt, når det gælder din hunds sundhed og generelle glæde, da den så altid har masser af energi og ikke skal gennemgå de irriterende fald af energi. Her kan kornfri hundefoder være med til at give hunden et stabilt blodsukkerniveau og derved sikre dens temperament. Dette skyldes, at produkter med korn i, giver hunden et sukkerrush, da kornet hurtigere bliver omdannet til sukker i kroppen, som så vil resultere i store udsving i hundens blodsukkerniveau.

En normalvægtig hund er en glad hund

Når det handler om hunde og glæde, er vægt faktisk også en faktor, som er værd at nævne. En hund er nemlig oftest glad, når den har en normal vægt, da den så hverken er for svag til at være glad eller for tung til at være glad. Her handler det især om at give hunden den nødvendige mængde motion hver dag. Det kan du for eksempel gøre ved et par daglige gåture, og noget motion direkte mønstret mod hunden og dens muskler. Derudover vil kornfri hundefoder også være med til at holde hundens vægt helt normal. Hundefoder med mange let omsættelige kulhydrater (altså korn) vil give din hund tendens til at ophobe større fedtdepoter. Her kan kornfri hundefoder uden disse let omsættelige kulhydrater så gå ind og igen stabilisere hundens blodsukker, så den ikke tager på i vægt af foderet.

Skab god fordøjelse for hunden

En hund med ondt i maven, er ikke en glad hund. Derfor kan det være en god ide at sætte sig lidt ind i, hvad der kan give hunden en god fordøjelse. Her kan kornfri hundefoder gå ind og skabe gode betingelser for hundens tarme, da der ikke er disse let omsættelige kulhydrater i kornfri hundefoder. Kornfri hundefoder giver også mindre afføring til hunden, da foderet her skal have mindre portioner, hvor alt der bliver spist, bliver optaget. Kornfri hundefoder vil ofte også sørge for, at din hunds ånde bliver bedre. Så kan du undgå et kys fra hunden med dårlig ånde. Det er da et win.