Sådan får du det bedste ud af din boligindretning

Skal du i gang med projekt indretning af boligen, synes du dit hjem er lidt kedeligt og fladt eller trænger det bare til en overhaling? uanset grunden til, hvorfor du er havnet her på denne artikel, så er det her du kan hente inspiration, tips og vejledning til din boligindretning. Samtidig med det vil du også få muligheden for at finde det sted, hvor du kan finde det du har brug for af møbler når du skal indrette din bolig. Du har måske bladret boligmagasiner igennem eller ledt internettet tyndt efter inspiration, men du har måske ikke ramt det helt som det du ønskede? det kan være svært, men her vil du kunne lære, hvordan din bolig kan fremstå som dem du ser på billederne.

Få styr på basen og funktionen af rummet – her finder du alt i boligindretning og møbler

Først og fremmest skal du have styr på basen og funktionen af rummet. Her kan du med fordel stille dig selv spørgsmål om, hvad du vil bruge rummet til og hvilke møbler der så er behov for. Her kan du finde alt i boligindretning og møbler og dermed også finde det som du har behov for, for at opnå din drømmebolig. Det kan være du både skal bruge stuen som spisestue og opholdsstue eller skal du bruge spisestuen som arbejdsstation også. Når funktionen er på plads, så kan du lede efter de møbler som vil give bedst mening til dig, din bolig, din personlige stil og til formålet. På den måde får du styr på basen og med den rette base på plads, så har du de bedste forudsætninger for at få en bolig der matcher dine drømme og som ligner dem du ser på billederne. Når det drejer sig om boligindretning er det vigtigt at du husker det personlige præg.

boligindretning

Vis din personlige stil

Det personlige præg ligger ikke kun i at du finder de møbler som passer bedst til dig, din bolig, din indretningsstil og dit behov. Det personlige præg ligger for det meste i detaljerne, det er nemlig med dem at din bolig bliver forvandlet til dit hjem og samtidig er det detaljerne der binder indretningen sammen. Mange kan købe de samme ting som dig, men det er kun dig der kan sammensætte det som kun du ville gøre det. Detaljer som afskårne blomster og potteplanter skaber liv i din indretning. Puder og plaider giver varme og et hjemligt præg. Gardiner og gulvtæpper skaber opdeling, så selvom der er åben planløsning, så kan du stadig dele funktionerne og områderne op på en hensigtsmæssig måde. De små detaljer som personlige billeder, lyskæder, levende lys og andet nips er det der skaber det personlige præg og varmen i din boligindretning. Hvis du ser på de fleste inspirationsbilleder, så er der mange af dem som er fyldt med detaljer som disse. Derfor er det vigtigt at du har fokus på detaljerne og samtidig med det så er det også den sjove del af indretningsprocessen.