Løfte stropper – et trænings must

workout straps

Spenderer du en stor del af din tid i motionscenteret på tunge løft? Hvis svaret er ja, så bør du bestemt overveje at inkorporere løfte stropper i din træningsrutine. Det viser sig nemlig, at det er et absolut must, hvis du ønsker dig så sikker en træning som overhovedet muligt.

Løfte stropper – standard tilbehør til løft

Løfte stropper er uden tvivl et af de mest almindelig tilbehør til tunge løft i motionscenteret, hvilket b.la. skyldes at man selvfølgelig ønsker at skåne kroppen under vægtløftningen. Ved at anvende dem, så vil du nu desuden også opleve at du vil have langt lettere ved at holde fast i de tunge vægte. Og det er netop af denne grund, at bodybuildere, vægtløftere og andre træningsfanatikere stort set altid vælger at benytte sig af løfte stropper.

træning

Hvad er det?

Løfte stropper er derfor et særdeles værdifuldt tilbehør til tunge løft. Når dette så er sagt, så er det ikke desto mindre vigtigt at du benytter dem i de rigtige situationer. Men hvad er løfte stropper nærmere bestemt?

De er fremstillet i enten læder, nylon eller lærred, og placeres rundt om løfterens håndled og så selve vægten. Fordelen ved dette er, at du nu på effektiv vis vil have overført vægten til dine arme eller håndled. Og dette betyder, at du ikke længere vil have et så ubehageligt greb som tidligere, og du vil være langt blidere ved dine hænder. Det er derfor af afgørende betydning, at du inden vægtløftningen kender den korrekte metode til at komme dine nye løfte stropper på. Ellers vil du nemlig ikke få det fulde udbytte ud af dem. Og hvis du er i tvivl, så er det absolut bedre at du spørger en anden til råds, så du er sikker på at det hele er gjort på den korrekte vis. 

Fokus på selve løftet

Nok en af de allerstørste fordele ved at bruge løfte stropper er, at de lader dig fokusere 100% på selve vægtløftningen fremfor dit greb. Og selvom der faktisk findes måder også at træne dit greb på, så kan det på mange måder være en kende overflødigt, når du blot kan bruge løfte stropper i stedet. Og i sidste ende er det jo nok selve løftet du er interesseret i, og ikke dit greb. Desuden vil et svagt greb også være medvirkende til en langt dårligere træningsudbytte, og du er du jo nok heller ikke interesseret i.

Den sikreste måde at understøtte dit greb på

Hvis du er vant til vægtløftning i motionscenteret, så har du uden tvivl oplevet problemer med dit greb på et eller andet tidspunkt. Dette skyldes i ni ud af ti tilfælde, at dit greb vil blive svækket i løbet af træningen – naturligvis grundet den store vægtbelastning. Med løfte stropper kan du nu på en enkel og effektiv maner sætte en definitiv stopper for grebsproblemer under træningssessionen, og opnå en langt bedre træning der også er blidere ved kroppen.