Hold skidtet ude

Nogle mennesker kan bevæge sig rundt i en myggesværm uden at få så meget som et eneste myggestik, mens andre mennesker blot skal være i nærheden af en enkelt myg, og så går det galt. Mange er måske ikke klar over det, men man kan få et myggenet til vinduer, så man altid kan få frisk luft ind uden at skulle bekymre sig om, at man ved samme lejlighed risikerer at lukke en masse myg ind. 

Myggenet på mål 

Alle kender følelsen af et varmt soveværelse, som trænger til udluftning inden sengetid. For nogle er løsningen lige til, og de går bare hen og åbner vinduet. Men for andre er et åbent vindue ensbetydende med, at alverdens myg kommer flyvende ind, og så har de en fest med at stikke løs, hvorpå man vågner op næste morgen med myggestik overalt. Nogle får kun små røde mærker, men der er også de mennesker, som hæver fuldstændig op, når de får et myggestik, og det er jo ikke sjovt. 

Mange huse i dag er energisikrede på den måde, at de er meget tætte, for at varmen ikke bare forsvinder ud igen. Det er naturligvis fint i forhold til varmeregningen, men det stiller nogle krav til udluftningen. Hvis man vil undgå fugt i hjemmet, hvilket kan føre til skimmelsvamp, skal man sørge for at lufte ud flere gange om dagen hver dag. Det er ikke altid, man lige får det gjort. Bor man tilmed i nærheden af et område med skov, grantræer eller en sø, vil man være særligt udsat for at få myg ind, for myggene elsker bare sådan nogle steder, og så er motivationen til at åbne vinduerne i bund. Her bør man virkelig overveje at anskaffe sig nogle myggenet til de vinduer, man ofte åbner. Da vinduer findes i nærmest alle mål, bliver myggenettene som følge deraf fremstillet på mål, så man får noget, som slutter tæt og passer præcist til de vinduer, de skal dække. 

Myggenet til vinduer er selvfølgelig også gode til at holde edderkopperne på afstand. Det er superfedt, at man slipper for så mange af dem indenfor. Det gør rengøringen nemmere, når der ikke er helt så mange spindelvæv, og så er der også dem, som er decideret bange for edderkopper. De får fuld valuta for pengene med et myggenet til vinduerne. 

Effektivt til allergikere 

Døjer nogen i husholdningen med pollenallergier, kan et myggenet til vinduerne også anbefales. Et myggenet agerer nemlig som filter og sørger for at holde næsten alt birke- og græspollen ude. Det giver et dejligt og allergivenligt indeklima for store som for små og er med til at øge livskvaliteten for dem, som ellers ville være ramt af allergier. Flere og flere i dag får allergier, og det er noget, som påvirker livet i dagligdagen enormt. Dels er man som allergiker afhængig af medicin, og dels nedsætter allergien ens trivsel i hverdagen, og er man forælder til et allergiplaget barn, er der ikke noget, man ikke vil gøre for at gøre livet lettere for sit barn.