Hjælp dit barn med fodboldtræning, når det ikke kan komme til fodbold

Når man dyrker en sport, gælder det om at holde træningen ved lige for såvel børn som voksne. Det gælder både med hensyn til spilleregler, kondition, styrke, udholdenhed og ikke mindst teknikker. Uanset hvilken sport dit barn træner, vil der være naturlige pauser mellem sæsoner, ferier osv. Lige med hensyn til fodbold har du dog muligheden for at hjælpe dit barn på vej, så det ikke sakker bagud, når der af forskellige årsager ikke er fodboldtræning i en periode.

Lav jeres egen fodboldbane med et eller flere fodboldmål i haven

Ved at købe et fodboldmål til haven kan du skabe jeres helt egen træningsplads til barnet. Jovist, der er ikke tale om en kæmpestor fodboldbane, men det er nok til, at barnet kan træne teknikker i at score mål. Lad dig som forælder rive med og få en masse sjov, motion og hyggeligt samvær ud af at være dit barns én personlige træner.

Fodboldmål til haven

Forskellige typer af fodboldmål til haven

Der findes forskellige typer af fodboldmål til haven, som hver især har sine fordele og ulemper. Har i en lille have, giver det naturligvis ikke mening at stille an med et 2 meter bredt fodboldmål, da der ingen udfordring vil være i at træne med det. Disse typer f fodboldmål til haven, kan du overveje at vælge imellem:

  • Fodboldmål af træ
  • Fodboldmål af stål
  • Sammenklappeligt fodboldmål
  • Rebounder fodboldmål

Det allerpæneste mål vil for de fleste være et mål i træ. Dette minder mest om de professionelle mål, og så er det meget solidt grundet træets tyngde. Desuden ser det rigtig godt ud. Ulempen ved dette mål er, at det kan have lidt sværere ved at modstå vind og vejr sammenlignet med eksempelvis mål af stål. Desuden kræver et træ fodboldmål vedligeholdelse i form af en årlig rengøring og genopfriskning af maling efter behov. Er dette ikke en hindring for dig, vil dette være et flot og solidt mål, der kan trænes på i mange timer.

Et fodboldmål af stål er vedligeholdelsesfrit. Det eneste, det kræver, er måske en rengøring, hvis det begynder at se beskidt ud.

Man kan få et sammenklappeligt fodboldmål af fiberglas. Dette vejer ikke ret meget, så det er nemt at flytte rundt på og tage med sig. Det fastgøres til græsset med nogle stænger, så det bliver lidt mere stabilt. Ulempen ved dette mål er, at det ikke er særlig stabilt i forhold til vejret. Til gengæld kan du tage det ned i perioder, hvor det alligevel ikke bliver brugt.

Et rebounder mål er genialt til barnet, der træner alene. Når bolden rammer nettet, hopper den tilbage, så barnet ikke skal ind og rode bolden ud af målet hver gang, barnet scorer mål.

Køb et fodboldmål i den rette størrelse

Vælg en passende størrelse. Man kan få må til:

  • 3 personer
  • 5 personer
  • 7 personer
  • 11 personer

Køber du et fodboldmål til haven online, kan du ofte finde et godt tilbud, så det ikke bliver særlig dyrt.