Har du brug for at stikke af hjemmefra og komme på ferie?

Det behøver ikke være hverken svært eller tage dig lang tid at komme på ferie, du kan tage på campingplads nær Silkeborg, på den måde er du kommet af sted hjemmefra, men du er ikke taget ret langt væk rent geografisk, uanset hvor du bor i landet.

Silkeborg campingplads er et sted der kombinerer natur, aktiviteter, men også den rene og skære fred og ro, så du kan tage energi til dig igen.

Netop denne campingplads er det bedste af det bedste, med de 4 stjerner den har, så er den blandt eliten i Danmark, og du kan derfor være helt sikker på kvaliteten, men selve indretningen af pladsen er også helt speciel, den er nemlig lavet som terrasser, hvor du selv kan vælge, hvor på dem du vil bo.

Har du ikke din egen campingvogn, så er det ikke noget problem, du kan leje hytter at bo i, både små campinghytter på 8m2, og større luksushytter på 30 m2 – det hele afhænger af, hvad du har behov for.

Glimrende aktiviteter på stedet og en base for andre oplevelser

På selve campingpladsen er der adgang til et udendørs badeland fra maj til september, og hvis det regner er der adgang til en hoppeborg der står i en hal, men du kan også banke familien i minigolf eller tage ungerne med på legepladsen.

Når du har prøvet det hele, så skal du vide at pladsen ligger med kort afstand til alle mulige andre ting som familien måske gerne vil prøve, det kan være Legoland, Djurs sommerland, Randers regnskov, AQUA Silkeborg, Givskud Zoo, så der er virkelig noget at køre efter og opleve.

Hvis det er sådan at I ikke tager afsted hver dag, så kan du blive hjemme og vælge at leje en cykel for at komme rundt i området, men du kan også vælge at leje en kano eller en kajak og tage en tur på vandet.

Campingplads nær Silkeborg

Tilpas campingferien til dine behov

Der er muligheder for at spare lidt på feriebudgettet ved at bruge en pakkeløsning, hvilket kan gøres i forbindelse med helligdagsweekender, og både gælde for folk med egen vogn eller i hytte.

Det kan gøres i forbindelse med efterårsferien eller sommerferien, du kan tage på singlecamp, hvor du kan møde andre enlige forældre, der er specielle tilbud til bedsteforældre eller senior, men du kan også gå den anden vej og vælge aktiv ferie, og på den måde give den gas.

Du kan allerede nu vælge at gå ind og søge din campingferie allerede nu, der kommer til at være rift om pladserne, på den måde får du de bedste muligheder for selv at kunne fastsætte hvornår du vil tage af sted, og hvem der skal med.

En hurtig søgning giver blandt andet et resultat på en hytte på 25 m2 med plads til 4, og op til 6 – til i alt 5.000 kr. for en uges ophold, hvilket ikke kan siges at være dyrt, med de faciliteter der stilles til rådighed, så det er bare om at komme i gang med at booke.