Få det meste ud af din træning ved brug af kreatin

Rigtig mange leder efter den bedste måde at komme i form på. Hvis du gerne vil øge dine resultater og din muskelmasse, kan det være, du skal overveje at supplere din træning med kreatin. Men hvad er det, hvornår skal man tage det, og hvilke fordele er der ved det? Find svarene i denne artikel. 

Hvad er kreatin?

Det er noget, som vi naturligt har i kroppen, og som vi også får gennem f.eks. animalske fødevarer som fisk og kød. Rent videnskabeligt kan det beskrives som en kvælstofholdig organisk syre, men det er ikke altid, at den beskrivelse gør én meget klogere. Man producerer selv kreatin, men man kan tage ekstra for at få bedre resultater.

Kom hurtigere i mål

Mange har et mål, når de træner. Måske du også har det? Hvis man f.eks. går op i at øge ens muskelmasse, så kan kreatin være helt perfekt at bruge til dette. Det er ingen grund til, at man ikke benytter sig af det, hvis man ønsker bedre resultater. Det er nemlig langt fra noget, der er farligt at indtage. Effekten kan dog godt være lidt mindre, hvis man er i meget god form. Men effekt – det er der stadig.

Hvor kan man finde det?

Du kan med fordel finde det over nettet, så du kan få det leveret til din adresse nemt og hurtigt. Køb kreatin allerede i dag, og så kan du hurtigt komme i gang med at få en mere effektiv træning. 

Hvornår skal man tage det?

Når man har dyrket motion og brugt sine muskler, så er det faktisk i tiden efter træning, at musklerne bygges op. Man kan sige, at man lidt “slider” dem under en træning, og at det så er mens, man restituerer, at muskelmasse opbygges. Derfor kan det også være smart at indtage kreatin, efter man er færdig med sin træning. 

Hvordan tager man det?

Mange drikker en proteinshake efter deres træning, og her kan du med fordel putte kreatin i din proteindrik, så den er endnu mere effektiv, end den var i forvejen. De fleste ved, at det er vigtigt, at man får nok proteiner, når man træner, men af en eller anden grund, er der ikke lige så mange, der også fokuserer på, at det er godt for musklerne med noget kreatin. 

Hvor meget skal man tage?

Der er mange, der starter med at tage 25 gram den første uge. Det kan kaldes for loadingfasen, hvor man sørger for at “fylde op”. Derefter anbefales det, at man indtager omkring 3-5 gram om dagen. Man kan ikke mærke effekten af det med det samme, da det er noget, der skal opbygges over tid. Men jo før du kommer i gang med brug af kreatin, jo hurtigere kan du også begynde at se resultaterne af det.