Derfor skal I have en infoskærm på kontoret

Har I nogensinde overvejet at købe en informationsskærm til kontoret? Man kan bruge sådan en skærm til mange forskellige ting, og det er noget, som I bestemt kan drage nytte af. Flere og flere virksomheder vælger at have infoskærme, og når først du har fået en, vil du forstå skærmens popularitet.

Formålet med en infoskærm

Er du lidt i tvivl om, hvad en infoskærm egentlig er? Så får du en forklaring lige her. Det er ligesom en stor fjernsynsskærm, som du kan hænge på væggen og vise billeder, videoer og informationer på. Det er for eksempel meget normalt for butikker at have sådanne skærme i vinduerne, hvor skærmen viser reklamer for butikkens produkter. Formålet på et kontor er typisk lidt noget andet, men der er rigtig mange forskellige ting, som den kan bruges til. Køb en infoskærm her, og begynd at designe det, du har brug for.

Til informationer

Som det lyder på navnet, er en infoskærm en skærm, hvorpå du kan vise informationer. Det kan være mange forskellige ting, der kan være rare at broadcaste rundt på kontoret. Det kan være statistikker og omsætningstal, det kan være overblik over dagens møder, eller det kan være noget helt andet. Det kommer meget an på den enkelte virksomhed, hvad man har brug for at dele. Nogle bruger det som en digital opslagstavle, imens andre bruger den til andre formål. Det er helt op til jer, hvad I vil bruge skærmen til.

Til oversigter

En anden ting, som infoskærmen kan bruges til, er oversigter. I kan bruge skærmen som en form for kalender, så I kan få overblik over de ansatte. I kan for eksempel vise, hvem der er fraværende, hvem der har ferie, hvem der har fødselsdag, hvem der har aftaler, og så er I alle sammen med på, hvad der foregår. På den måde skal man ikke lede hele kontoret igennem for at finde ud af, at den person du leder efter, ikke er der. Man skal bare tage et blik på skærmen, og så ved du allerede, hvad du skal vide.

infoskærm

Til kunderne

Skærmen kan sagtens også bruges til formål, der har fokus på kunderne. Som i en butik kan I have dem hængende i vinduerne, så forbigående kan se, hvad I tilbyder. Får I kunder i kontoret, kan I bruge skærmen som en velkomst, der byder dem indenfor. Skærmen kan give et meget positivt og professionelt indtryk af virksomheden, og det er jo noget, der altid er rart at have. Hvis der kommer andre, der skal til et møde med jer, kan skærmen også give et overblik over kontoret, så de kan finde det rette lokale, som mødet skal holdes i.

Praktisk og professionelt

Som du kan se, er der mange fordele ved at anskaffe sig en infoskærm eller flere. Det kan være, at I gerne vil have skærme både til de ansatte og til kunderne, og det kan i så fald sagtens lade sig gøre. Der er rigtig mange spændende muligheder, så det gælder bare om at komme i gang.