Den fri bedemand, din lokale bedemand i Glostrup

Der er ca. 23.000 indbyggere i Glostrup, der alle har mulighed for at gøre brug af den fri bedemand, fordi livet også i Glostrup af og til slutter, og til tider uventet, hvor du som efterladt får brug for noget hjælp og vejledning til en tid der kan være svær. 

Der er to kirker i Glostrup, Glostrup kirke og Østervangskirken, og i forlængelse af det, er der et hospitalskapel, der ligger ved hospitalet i Glostrup, ud over det er der et kapel ved Glostrup krematorium. 

Det handler om at du som efterladt skal have en partner der hører og forstår dig og dine ønsker, og måske endda også hvad den afdøde havde tænkt sig skulle ske. 

Hvis du vil vide mere kan du se nærmere på denfribedemand.dk, som også beskriver bedemandens opgaver og produkter. 

Et sidste værdigt farvel er en menneskeret 

Alle der forlader livet fortjener et værdigt farvel, at de bliver æret og husket efter deres død, og de efterladte at de får noget smukt de kan se tilbage på i en svær tid. 

Derfor er det sådan at hvis du besøger Den Fri Bedemand Glostrup så vil du opleve tryghed og tid, forstået på den måde, at der bliver taget den tid der skal til for at I får det I ønsker jer af den kommende ceremoni. 

Der skal være god tid til at samtale, og få afklaret de spørgsmål der måtte være, det er vigtigheden i at tage sig tiden til at sige det sidste farvel. 

I har absolut mulighed for at overlade alt det praktiske ved begravelsen eller bisættelsen til bedemanden, på den måde kan I koncentrere jer om at komme ovenpå i den svære tid der følger, uden at skulle tænker over, hvem der løser hvad. 

Men ønsker I at påtage jer en del af opgaven alligevel, så er der absolut mulighed for det også, det er bare at spørge om det. 

Den indledende samtale lige efter dødsfaldet 

Når I tager kontakt til Den Fri Bedemand Glostrup, så starter det normalt med en indledende samtale, hvor det skal besluttes om det skal være bisættelse eller begravelse, og om der skal kiste eller urne til, og hvilke der bliver tale om. 

Herudover kan det være relevant at tale om hvad for noget tøj den afdøde skal bære, og hvilke blomster der skal være ved ceremonien. 

Det vil sige at det er de praktiske ting der bliver drøftet første gang, og det der kommer ud af det vil være et estimat på hvad det vil koste for det hele, det skal lige nævnes at den første samtale er uforpligtende, og aftalen er først gældende i det øjeblik hvor prisestimatet er underskrevet. 

En anden ting, der virkelig understreger at Den Fri Bedemand Glostrup, er, at bedemanden er tilgængelig døgnet rundt på mail og telefon – og husk at ingen spørgsmål er for små eller for store, bedemanden er der for at hjælpe dig. 

Hvis du foretrækker den personlige henvendelse, er der et samtalekontor i Glostrup.