De helt nye indretningstrends – for året 2021

Den ellers meget populære, hvide, sterile og minimalistiske indretning stil får i år 2021 kamp til stregen. Dette år bliver det år, hvor den kreative, farverige, sanselige og naturlige indretning bliver inviteret ind i de danske hjem. Denne trend kom så småt på banen i år 2020, men den er virkelig begyndt at tage til og det er nok en trend vi vil se i lang tid frem. Denne indretningsstil byder på at der bliver mere plads til leg og fordybelse. Meningen med det hele er at vores koncentration skal fjernes lidt fra det tekniske og alle skærmene og der skal nu tales mere til vores sanser.

Den sanselige og taktile indretning byder på kombination af materialer

Med denne trend vil du komme mere ud i naturen og lære dig selv bedre at kende, ydermere vil dine sanser og kreative evner komme i spil, da det er en trend, hvor trangen til at kreere og integrere bliver de helt nye tendenser. I år 2021 vil det være den sanselige og taktile indretning, der vil trende helt vildt. Dette univers får os væk fra skærmene og i ét med naturen. Trenden går i grove træk ud på at blande materialer, farver og indtryk. Denne trend skubber de bløde og glatte overflader ud over kanten og byder det rustikke ind i indretningen. Derfor bliver træ et hyppigt brugt materiale i år 2021 og du kan med fordel investere i et væghængt puslebord i træ som du kan finde hos Traefolk, hvis du har børn i familien. Dette møbel vil nemlig byde på at kombinere træ med bløde tekstiler, en masse farver og former. Det er noget der passer perfekt, da denne trend vil byde på at vores sanser skal stimuleres og det uperfekte bliver det der skal søges. Altså giver denne trend altså dig mulighed for at mikse materialer, dette giver nemlig en balance mellem de bløde og de hårde materialer og dermed også en balance i din indretning og dit sind.

Puslebord

Har du små børn i hjemmet er et væghængt puslebord en rigtig god løsning

Udover at det væghængte puslebord passer perfekt ind i tidens trend, så giver det også mange muligheder. Hvis du vælger at investere i et væghængt puslebord så opnår du også mulighederne for at være pladsbesparende, det er ydermere den perfekte opbevaringsløsning og samtidig med det sørger du også for at mindske risikoen for ulykker. Du kan hænge dit væghængte puslebord over toilettet, dette skaber mere plads og et smukt blikfang. Ydermere sørger du for at de små ikke kan kravle op af det og dermed kan du undgå ulykker. Et væghængt puslebord er en formidabel opbevaringsløsning, hvor cremer bleer og skumklude er ude af synsvinkel når det er klappet sammen. Ydermere kan dette håndlavede puslebord blive en del af din indretning. Puslebordet er enkelt og lækkert og det er lavet af eg og har fine detaljer i kobber og messing. Denne kombination matcher uden tvivl tidens indretningstrends og derfor vil puslebordet uden tvivl både være praktisk og pyntende.